Eventful.se


ANVÄNDARSPECIALIST - G SUITE FOR EDU

Har du grymma skills i Google Suite for Education och älskar att visa och lära ut hur man kan
använda plattformen i skolverksamhet på bästa sätt? Eventful växer och vill förstärka sitt
support- och utbildningsteam med en engagerad och driven användarspecialist.

Om Eventful

Eventful är ett kunskapsföretag och vi kan skola! Vi arbetar aktivt med runt 80 kommuner och ett antal friskolor med att hjälpa dem använda tjänster och system effektivt med utgångspunkt i Office 365 eller Google G Suite.
 

Dina arbetsuppgifter

Du ingår i Eventfuls supportteam och arbetar med att hjälpa våra kunder i deras användning av Google Suite for Education. Dina arbetsuppgifter innebär bl a att stötta våra projektledare med specialistkompetens i våra Google-leveranser, hålla användarutbildningar, sköta supportärenden, ansvara för att vår tjänstekatalog är uppdaterad och i linje med våra kunders behov samt omvärldsbevaka och nätverka med andra Google-specialister.
På Eventful förespråkar vi ett öppet förhållningssätt där du får chans att dela med av dina tankar och idéer samt omsätta dem till handling. Under den inledande perioden kommer du få stöttning och handledning av dina närmsta kollegor för att sedan övergå till mer självständigt arbete.
 

Din profil

Du har bakgrund inom skola och är en duktig pedagog. Du har djupa kunskaper och stort intresse för hur digital teknik i kombination med Google Suite for Education kan stödja lärandet i klassrummet.

Skallkrav

 • Lärarutbildning eller motsvarande.
 • Google for Education-certifiering (Pedagog nivå 1, nivå 2 alt certifierad Utbildare)
 • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som på engelska

 
Meriterande kunskaper

 • Office 365/SharePoint
 • Microsoft Azure/Google Cloud
 • Behandling av personuppgifter/GDPR/PuL
 • Certifiering G Suite Administrator

START: 
Enligt överenskommelse, med hänsyn till uppsägningstid
 

OMFATTNING: 
Heltid, tillsvidare

PLATS: 
Enköping/Värnamo/
Göteborg

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag till jobb@eventful.se eller använd formuläret längre ned på sidan.

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.


 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (max 50 MB)
 • Som jobbsökande hos oss på Eventful AB kommer relevanta uppgifter om dig som du själv uppger för oss i detta formulär, behandlas i ett dataregister. Även de bilder som du kan ladda upp kommer att behandlas. Inga uppgifter sprids utanför Eventful AB. Du har enligt lag rätt att kostnadsfritt en gång per år skriftligt till Eventful AB begära utdrag ur detta dataregister. Du har också rätt att begära rättelse av uppgift eller återkalla ditt samtycke att behandla de uppgifter du ger oss i denna ansökan.

  Jag har fyllt 18 år och samtycker till att Eventful AB behandlar personuppgifter om mig i enlighet med ovanstående.