Eventful.se


PROJEKTLEDARE

Är du en driven projektledare som samtidigt har intresse av att ansvara för ett eget
affärsområde? Eventful växer och vill förstärka sitt Leveranssteam med en engagerad och
självständig medspelare.

Som projektledare hos oss spelar du en nyckelroll i våra leveranser där ditt mål är att leverera enligt kundens förväntningar genom att balansera tid, kostnad, kvalitet - allt för att nå så hög kundnöjdhet som möjligt. I rollen ingår ansvar för vårt affärsområde Google Suite for Education, dvs Googles produkter och tjänster för skola.
 

Om Eventful

Eventful är ett kunskapsföretag och vi kan skola! Vi arbetar aktivt med runt 80 kommuner och ett antal friskolor med att hjälpa dem använda tjänster och system effektivt med utgångspunkt i Office 365 eller Google Suite for Education.
 

Dina arbetsuppgifter

Du ingår i Eventfuls Leveransteam och arbetar med att möta våra kunder samt koordinera våra projekt och uppdrag från start till mål. Din funktion är att agera spindeln i nätet mellan våra projektresurser och kundkontakter för att se till att våra leveranser sker så effektivt och med så hög kvalitet som möjligt. Utöver det kommer du leda och driva affärsområdet Google Suite for Education med huvudmål att nå ökad tillväxt tillsammans med befintliga och nya kunder.

På Eventful förespråkar vi ett öppet förhållningssätt där du får chans att dela med av dina tankar och idéer samt omsätta dem till handling. Hos oss har du alla förutsättningar för att kompetensutvecklas. Under den inledande perioden kommer du få stöttning och handledning av dina närmsta kollegor för att sedan övergå till mer självständigt arbete.
 

Din profil

Du har bakgrund inom IT och projektledning, antingen genom erfarenhet eller och/eller utbildning samt har en grundläggande teknisk förståelse. I ditt arbete är du strukturerad, har god prioriteringsförmåga och är kommunikativ. Du visar stort engagemang och drivkraft i dina omväxlande arbetsuppgifter.

Skallkrav

 • Projektledarutbildning eller motsvarande.
 • Erfarenhet av agila metoder, t.ex. Scrum.
 • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som på engelska

 
Meriterande kunskaper

 • Office 365/SharePoint/Google
 • Google for Education-certifiering
 • Projektledarcertifiering
 • Microsoft Azure/Google Cloud
 • Behandling av personuppgifter/GDPR/PuL

START: 
Omgående
 

OMFATTNING: 
Heltid, tillsvidare

PLATS: 
Enköping

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Skicka in din ansökan idag till jobb@eventful.se eller använd formuläret längre ned på sidan.

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.


 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (max 50 MB)
 • Som jobbsökande hos oss på Eventful AB kommer relevanta uppgifter om dig som du själv uppger för oss i detta formulär, behandlas i ett dataregister. Även de bilder som du kan ladda upp kommer att behandlas. Inga uppgifter sprids utanför Eventful AB. Du har enligt lag rätt att kostnadsfritt en gång per år skriftligt till Eventful AB begära utdrag ur detta dataregister. Du har också rätt att begära rättelse av uppgift eller återkalla ditt samtycke att behandla de uppgifter du ger oss i denna ansökan.

  Jag har fyllt 18 år och samtycker till att Eventful AB behandlar personuppgifter om mig i enlighet med ovanstående.