Eventful.se

VI ÄR STOLTA ÖVER VÅRA KUNDER!

Vi är stolta över våra kunder och vad vi åstadkommer tillsammans. 
Vi har hjälpt över 100 kommuner att börja använda Office 365 och
flera att börja använda Google G Suite.

Här kan du läsa om vad vi gjort för några av våra kunder.
Om du vill komma i kontakt med någon av dem - hör av dig!

Office365
Eventful har satt upp Office 365 för Sigtuna kommun och migrerat elever och personals e-post till Office 365. Eventful har också satt upp en grundstruktur i SharePoint Online för samtliga för- och grundskolor, samt sköter support och underhåll till användarna, samt strategisk rådgivning.

SharePoint Online
Eventful har satt upp en grundstruktur i SharePoint Online för Håbo kommuns sju skolor och vi hjälper även till med underhåll, support och strategisk rådgivning.

SharePoint Online & Office 365 Video
Eventful har satt upp grundstruktur för samarbete samt kursrum i SharePoint Online och Office 365 Video för gymnasieskolan, komvux och YH i Enköpings kommun. Eventful hjälper även till med underhåll, support och strategisk rådgivning.

Office365
Eventful har satt upp Office 365 (DirSync och ADFS) för Ale kommuns skolor och en grundstruktur för samtliga fjorton skolor och SharePoint Online. Eventful hjälper även till med underhåll, support och strategisk rådgivning.

SharePoint Online
Eventful har satt upp grundstruktur för gymnasieskolorna och vuxenutbildningen i Hälsinglands utbildningsförbund, med kursrum i SharePoint Online för samarbete mellan elever och pedagoger. Eventful hjälper även till med underhåll, support och strategisk rådgivning.

SharePoint Online & Unikum integration
Eventful har satt upp en grundstruktur i SharePoint Online för Vaxholms stads fem skolor och skapat en integration mellan Office365 och Unikum, där Unikum händelser visas upp i klassrummen. 
Eventful hjälper även till med underhåll, support och strategisk rådgivning.