Eventful.se

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

SKOLAN ÄR FANTASTISK

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

VI PÅ EVENTFUL HJÄLPER ER UTVECKLA DEN

MOLNTJÄNSTER

Vi arbetar med molntjänster och hittills har vi hjälpt över 100 kommuner att använda molntjänster i bland annat sina skolverksamheter.

UTBILDNING

Vi är experter på utbildning inom Office 365 och Google G Suite och vi erbjuder både standard- och skräddarsydda utbildningar.

INTEGRATIONER

Vi kan hjälpa er med integrationer, överläsning av data, Single-Sign-On och strategisk rådgivning.
Kontakta oss idag! 

FÖRVALTNING & SUPPORT

Vi erbjuder er att teckna support- och förvaltningsavtal i ett antal olika nivåer.
Våra förvaltningsavtal inkluderar t.ex. teknisk och funktionell support med SLA:er, övervakning av integrationer,  strategisk rådgivning och utvecklingsmöten.

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?

"Eventful är ett företag att lita på!
De har hjälpt oss att komma igång med Office 365 på ett jättebra sätt. Deras support är mycket bra och vi kan verkligen rekommendera Eventful!"

En nöjd IT-chef i en kommun

loading...

NYHETER

När det kommer till att att skydda onlinekonton är ett starkt lösenord den första försvarskoden. G Suite-administratörer kan redan nu sätta policys för minsta och maximala längd för lösenord för sina användare. Nu lanserar Google ytterligare policys som möjliggör strängare lösenordskrav för ökad säkerhet på användarnas G Suite-konton. 

I den nya lanseringen från Google kommer nedan policys finnas tillgängliga i administratörskonsolen under Säkerhet> Lösenordshantering.


Kräv att användarna sätter ett starkt lösenord
Administratörer kan redan nu se vilka lösenord i domänen som är svaga. Aktiverar man denna inställning får administratörer även möjlighet att tvinga användare med svaga lösenord att ändra dem.
Tipsa dina användare om hur de sätter ett starkt lösenord

Observera att denna inställning är AV som standard.


Bestäm när ny policy om lösenordslängd och styrka ska trädas i kraft
Som standard tillämpas de nya kraven på lösenordslängden och styrkan nästa gång en användare ändrar sitt lösenord. För att tillämpa den nya lösenordpolicyn snabbare kan du som administratör kräva att användarna uppdaterar sina lösenord vid nästa inloggning. För att aktivera det markerar du rutan bredvid "Starta tillämpning av lösenordspolicy vid nästa inloggning."


Förhindra att användare återanvänder gamla lösenord
För att förhindra återanvändning av lösenord rekommenderar vi att du inte kryssar i rutan för "Tillåt återanvändning av lösenord".


Tvinga användare att ändra sina lösenord efter ett visst antal dagar
Om du är osäker på om du behöver göra det eller inte, rekommenderar vi att du lämnar den här inställningen som "Upphör aldrig att gälla".

Läs hela inlägget »