Systemutvecklare

Eventful är den ledande leverantören i Sverige av systemintegrationer för Google Workspace och Microsoft 365 för skola. Vi är den självklara samarbetspartnern när det handlar om att få ut max av Microsofts och Googles digitala ekosystem. Eventful växer och vi behöver nu en Systemutvecklare som vill stärka upp vårt utvecklingsteam.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du ingår i Eventfuls utvecklingsteam och arbetar med att utveckla våra produkter. I utvecklingsteamet arbetar du med analys, implementering och test som passar dig som motiveras av metodiska sätt att lösa problem. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare och kravställare inom företaget. Vi förväntar oss att du kommer kunna ta mycket eget ansvar och till stor del själv kunna lägga upp ditt arbete.

Du blir en del av utvecklingsteamet och rapporterar till Utvecklingschef Daniel Andersson. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Enköping. Vi jobbar i en hybrid arbetsmiljö där man kan jobba hemifrån 2–3 dagar per vecka om man så önskar.

Din profil

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av liknande tjänst. Du är en med några års erfarenhet av fullstack utveckling med ett brinnande intresse för att utveckla moderna system. Du har ett stort intresse för systemutveckling med den senaste tekniken. Du är kreativ, driven och tar egna initiativ. Du är utvecklingsorienterad, strukturerad, engagerad och trivs i en dynamisk miljö. Du är lyhörd och har erfarenhet av att ta en idé från konceptstadie till driftsättning och underhåll av den färdiga produkten.

Kompetenskrav

  • 2-3 års erfarenhet av fullstack utveckling
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Meriterande kompetens

  • Erfarenhet av utveckling inom C# och React
  • Erfarenhet av utveckling mot Microsoft Graph, SharePoint eller Google API
  • Erfarenhet av systemintegrationer eller hantering av stora datamängder
  • Källkodshantering med GIT

Välkommen med din ansökan! Skickas till jobb@eventful.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Utvecklingschef Daniel Andersson via daniel@eventful.se
Telefonnummer 0763396957.

microsoft Modern Work logo 2023
GfE-Partner-Badges-Horizontal