Vi är experter på integrationer och molntjänster för skolverksamhet

Vi hjälper er igång med molntjänster som Microsofts Office 365 och Googles G Suite

Vi integrerar skolsystem och molntjänster för ett effektivare arbetsflöde

Vi utbildar IT-ansvariga och skolpersonal inom både molntjänster och integrationer

Senaste blogginlägg om Nyheter

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi ger lärare förutsättningarna att använda Office 365 och G Suite for Education så att ni kan fokusera på att planera, genomföra och utveckla undervisningen. Som kund till Eventful erbjuder vi dig att teckna ett förvaltningsavtal, där vi har regelbundna kundavstämningar och hjälper till med både teknisk support och verksamhetssupport. Våra medarbetare har både bred verksamhetskunskap från skolan samt djup teknisk kompetens.

Vi hjälper våra kunder att pussla ihop sina befintliga system med Microsofts och Googles skoltjänster.

Vi kan skapa integrationer från alla elevadministrativa system till exempelvis Office 365, G Suite, Inläsningstjänst och Urkund. Målet är att minska den manuella hanteringen och automatisera informationsflödet mellan era system.

Därför ska du välja Eventful

Eventful har gedigen specialistkunskap gällande Office 365 och G Suite for Education. Eventful har hittills hjälpt över 100 kommuner att integrera och använda Office 365 och  G Suite med olika skolsystem.

Våra medarbetare har både bred verksamhetskunskap från skolan samt djup teknisk kompetens.

Eventful har en helhetssyn på skolans behov av smarta lösningar för pedagogiska processer. Vi arbetar både med G Suite och Office 365 och kan hantera hybridlösningar mellan systemen.
Vi är integrationsexperter med bakgrund i skolverksamhet och kan hjälpa er med skolsystemsfrågor. Vi integrerar och supporterar lösningar som exempelvis inkluderar GCDS, Azure AD, AD-connect, ADFS med mera.

Eventful har en helhetssyn på skolans behov av smarta lösningar för pedagogiska processer.

Vi hjälper Sveriges skolor med förvaltning och support, så pedagoger och elever kan känna sig trygga i användandet av sina verksamhetssystem. Vi tycker om det vi gör, sätter verksamhetsnyttan främst och har alltid kundens bästa för ögonen.

Vad tycker våra kunder?

quotes

Eventful är ett företag att lita på! De har hjälpt oss att komma igång med Office 365 på ett jättebra sätt. Deras support är mycket bra och vi kan verkligen rekommendera Eventful!

quotes
quotes

Eventful har satt upp Office 365 för Sigtuna kommun och migrerat elever och personals e-post till Office 365.

quotes
quotes

Eventful har satt upp en grundstruktur i SharePoint Online för Håbo kommuns sju skolor och vi hjälper även till med underhåll, support och strategisk rådgivning.

quotes
logo1
logo2
logo3

Här finns vi

logo (2)
google