Vi skapar flest utbildningsteam i världen

Eventful har spetskompetens inom molntjänster för skolan

Läs mer om våra paketeringar

Microsoft

Oavsett hur mycket du vill göra själv har vi paketeringar för att förenkla er it-miljö.

Google

Vi är experter på utbildning inom Google G Suite och kan erbjuda er standard- och skräddarsydda utbildningar.

Skoldatorpaket

Packa upp, logga in och börja arbeta direkt!

Spar tid och pengar med Teams

Om varje lärare i en medelstor organisation med 200 pedagoger skulle skapa upp Teams manuellt, administrera detta under ett läsår och enskilt lägga 10 timmar, skulle organisationen spara cirka 500 000 kronor per år.

Vi kopplar ihop systemen

Manuell hantering av olika skolsystem är både kostsamt och tidskrävande. Med Google Classroom och Teams for Education skapas användare, grupper och samarbetsrum automatiskt, vilket förenklar den digitala vardagen i skolan. Ni väljer önskad molntjänst, Google G Suite for Education eller Office 365 och vi ser till att informationen skapas och uppdateras. Informationen synkas sedan direkt från ert elevadministrativa system med Eventful SkolSynk.

 

SSO och inloggning

Vi vill hjälpa skolan att lägga mer tid på det viktigaste uppdraget - att undervisa. Därför ser vi till att användarna har en säker inloggning med SSO, med ex. den standardiserade produkten ADFS.

Schemapublicering

Med Eventfuls Schemapublicering kan användarna se sitt schema i sin Google eller Outlook-kalender på alla enheter. Ge lärarna rätt förutsättningar i sin undervisning och vardag - vi hjälper er att få informationen på rätt plats!

Vad tycker våra kunder?

logo1

Eventful har satt upp Office 365 för Sigtuna kommun och migrerat elever och personals e-post till Office 365.

logo2

Eventful är ett företag att lita på! De har hjälpt oss att komma igång med Office 365 på ett jättebra sätt. Deras support är mycket bra och vi kan verkligen rekommendera Eventful!

logo3

Eventful har satt upp en grundstruktur i SharePoint Online för Håbo kommuns sju skolor och vi hjälper även till med underhåll, support och strategisk rådgivning.

Senaste blogginlägg om Tjänster

microsoft
google