Vi skapar flest utbildningsteam i världen!

Eventful har spetskompetens inom molntjänster för skola.

Läs mer om våra paketeringar.

Microsoft

Oavsett hur mycket du vill göra själv har vi paketeringar för att förenkla er it-miljö.

Google

Vi är experter på utbildning inom Google Suite och kan erbjuda er standard- och skräddarsydda utbildningar.

Skoldatorpaket

Packa upp, logga in och börja arbeta direkt!

Spar tid och pengar med Teams

Med Eventful SkolSynk skapas automatiskt digitala klassrum upp med rätt användare. Informationen synkas sedan direkt från ert elevadministrativa system. Tack vare Eventful SkolSynk slipper pedagoger skapa upp Teams manuellt varje läsår och administrera detta. För en medelstor organisation innebär det en besparing på omkring 500 000 kronor per år och pedagogerna får mer tid över till att undervisa!

Kontakta oss så berättar vi mer om fördelarna med Eventful SkolSynk.

Vi kopplar ihop systemen

Manuell hantering av olika skolsystem är både kostsamt och tidskrävande. Med Google Classroom och Teams for Education skapas användare, grupper och samarbetsrum automatiskt, vilket förenklar den digitala vardagen i skolan. Ni väljer önskad molntjänst, Google G Suite for Education eller Office 365 och vi ser till att informationen skapas och uppdateras. Informationen synkas sedan direkt från ert elevadministrativa system med Eventful SkolSynk.

 

SSO och inloggning

Vi vill hjälpa skolan att lägga mer tid på det viktigaste uppdraget - att undervisa. Därför ser vi till att användarna har en säker inloggning med SSO, med exempelvis den standardiserade produkten ADFS.

Schemapublicering

Med Eventfuls Schemapublicering kan användarna se sitt schema i sin Google eller Outlook-kalender på alla enheter. Ge lärarna rätt förutsättningar i sin undervisning och vardag - vi hjälper er att få informationen på rätt plats!

Vad tycker våra kunder?

logo1

"Eventful har satt upp Office 365 för Sigtuna kommun och migrerat elever och personals e-post till Office 365."

logo2

"Eventful är ett företag att lita på! De har hjälpt oss att komma igång med Office 365 på ett jättebra sätt. Deras support är mycket bra och vi kan verkligen rekommendera Eventful!"

logo3

"Eventful har satt upp en grundstruktur i SharePoint Online för Håbo kommuns sju skolor och hjälper även till med underhåll, support och strategisk rådgivning."

Senaste blogginlägg om Tjänster

logo (2)
google