Nya möjligheter tack vare samarbete med Wizdom

Tillsammans med Wizdoms verktyg och våra övriga produkter, framför allt Eventful Synk-integrationer och Office 365 support, kan vi vara den bästa partnern för informationshantering för våra kunder.

En komplett intranätslösning med kraftfulla verktyg

Vi utökar vårt erbjudande kring Office 365 och kommunikation med nya samarbetspartnern Wizdom. Förutom våra leveranser kring kommunikation och hantering av Teams, kan vi nu tack vare samarbetet, erbjuda en komplett intralösning för central hantering av styrdokument. Det möjliggör ett strukturerat nyhetsflöde och en efterlevnadsuppföljning  av policy och rutiner, med hänsyn till GDPR.

Vilka är Wizdom?

Wizdom har arbetat med SharePoint i många år och har vunnit många utmärkelser. Eventful har följt deras framgångar och när vi nu utökar vårt erbjudande var de en självklar partner. Wizdoms intranät-produkt inkluderar över 50+ webparts, som ger kraftfulla verktyg för att hjälpa organisationer fullfölja sina verksamhetskrav.

Wizdom inkluderar även stora möjligheter till att anpassa produkten efter verksamhetens behov, genom API-access och webhooks för koppling till anpassade lösningar, exempelvis Power Automate (tidigare MS Flow).

Med SharePoint Modern kan Wizdom erbjuda:

Branding och navigering

Nyhetshantering

Hantering av policy och rutiner

Hantering av arbetsytor

Styrning, ledning och förvaltning

Utbyggbar och anpassningsbar

Wizdom har även verktyg för SharePoint Classic

Vill du veta mer?

Vi har lång erfarenhet av Azure och SharePoint, och kan hjälpa er med ett införande utifrån era behov. Eventful hjälper er med förstudie och informationsarkitektur som förberedande arbete inför uppsättning av intranätet.

Våra kunniga tekniker genomför den tekniska installationen och konfigurationen av SharePoint och Wizdom, samt den löpande förvaltningen för att säkerställa prestanda och driftsäkerhet. Vår proffsiga och välbemannade support hjälper er med löpande frågor som uppstår, och har alltid möjlighet att eskalera ärenden till SecondLine och tekniker.

För mer information eller en demo kontakta: wizdom@eventful.se