"Det är så mycket smidigare att ha allting på ett och samma ställe när vi ska mellan olika lektioner och klassrum."

Bärbara skoldatorer till ett förmånligt pris!

Är du ute efter en skoldator? Det finns en mängd olika modeller att välja på och det kan vara svårt att hitta rätt. Det är mycket att hålla reda på men vi hjälper dig att välja! I vårt sortiment finner du prisvärda kvalitetsdatorer som passar utmärkt för skolundervisning.

Skolanpassad dator

En bra skoldator behöver vara väl anpassad för skolundervisning. Det är också en fördel om den är lätt och smidig att bära med sig till och från skolan och klarar av olika typer av program.

Kvalité till rätt pris

Eventful erbjuder enkla och prisvärda datorer till mer avancerade, med exempelvis vridbar pekskärm och penna. Vi har valt ut kända märken för bästa prestanda och hållbarhet för att underlätta för dig.

Trygg IT-miljö

Vi som arbetar på Eventful är IT-specialister med bred teknisk kompetens. Vi förser din organisation med en trygg IT-miljö, där vi tar fram den bästa lösningen utifrån era önskemål. Vår målsättning är att du alltid ska känna dig trygg och säker.

Eventful rekommenderar

Liten och smidig!

Surface Go 3

Nya versionen av Go!
 • 10.5″ pekskärm 1920 x 1280
 • Processor Intel® Pentium® Gold 6500Y
 • RAM 4-8GB, Lagring 64-256GB
 • Grafik Intel® UHD Graphics 615
 • Dubbla kameror
 • Type Cover, Classroom Pen
 • Ca 550 gram lätt!
Perfekt lärardator!

Surface Laptop Go

Lätt, smidig Surfacedator med 12,4" skärm
 • 12.4″ pekskärm 1536 x 1024
 • 8GB RAM
 • 128/256GB SSD
 •  Windows 10 Pro Education
 • IEEE 802.11ax Wireless LAN
 • 1.11 kg
13,3" skärm!

Dell Latitude 3310 CTO

Perfekt skoldator, passar både personal och elever
 • 13.3″ FHD (1920 x 1080) Anti-Glare med Touch
 • Intel Pentium Gold 5405U Processor
 • 4GB-8GB, DDR4 Non-ECC Minne
 • Windows 10
 • Stötsäker

"Att ha en penna till datorn är jättebra, det är kul att kunna använda den att rita med och enklare att skriva med än med tangentbordet."

Kom igång med vår tilläggstjänst!

Utöver våra skoldatorer kan vi även erbjuda ett mycket prisvärt Skoldatorpaket med Office 365, Microsoft Teams och Haldor Educations pedagogiska stödverktyg. Eleverna kan börja arbeta direkt och tack vare Eventful SkolSynk finns lärarnas team redan upplagda med rätt elever i varje team. Bra va?

Kan jag enbart köpa datorer?

Ja, du kan köpa Eventful skoldator utan våra tilläggstjänster. Vi hjälper självklart till med hantering av datorerna, programvaror och säkerhetsinställningar - allt som behövs så att datorerna är anpassade för skolmiljö.

Hur fungerar våra tilläggstjänster?

Haldor flicka

Haldor Education - ett pedagogiskt stödverktyg

Haldor Education är ett digitalt pedagogiskt stödverktyg för att skapa planeringar, hantera uppgifter och arbeta med formativa bedömningar i Teams för Education. Ett enkelt och intuitivt redskap, framtaget för att spara dyrbar tid för pedagoger med hjälp av kraften i i Office 365.

shutterstock_741473707_

Eventful SkolSynk - ökad datakvalitet och minskad manuell hantering

Eventful SkolSynk kopplar samman elevregister med olika tjänster, som exempelvis Microsoft School Data Sync, Google Cloud Directory och Skolfederationen. Synken bidrar till att öka datakvaliteten och att minska den manuella hanteringen av data.

Spara tid med Eventful Skoldatorpaket

Vi tycker lärare ska lägga mindre tid på att hantera och administrera
skoldatorer och mer tid på sina elever. Med Eventful Skoldatorpaket får ni en komplett utrustning, och med tilläggstjänsterna får ni dessutom allt ni behöver för att komma igång med skolarbetet!

utbildning

Vi utbildar dig

Slipp krångel med olika programvaror och system. Bli ett proffs på Microsoft Teams, Google Classroom och Drive - smidiga samarbetsverktyg för både lärare och elever!

Elev med dator

Digital undervisning

IT i skolan behövs, men hur tycker eleverna att det fungerar och vilka för- och nackdelar finns det? Här är Agnes tankar om digitala verktyg i skolan!

Farkas_IMG_85355

Kontakt

Är du intresserad av våra skoldatorer? Kontakta mig för ytterligare information.

Andreas Farkas

+46 (0)70 218 40 54

Varför Eventful?

"Eventful har gedigen specialistkunskap gällande Microsoft 365 samt G Suite för skola och kan hantera integrationer mot Sveriges samtliga skolsystem. Eventful har hittills hjälpt över 100 kommuner att sätta upp, integrera och använda Microsoft 365 och G Suite med olika skolsystem. Medarbetarna vid Eventful har djup teknisk kunnande i molntjänster samt bred kunskap för skolverksamhet."

microsoft Modern Work logo 2023
GfE-Partner-Badges-Horizontal