Utbildning

Vi på Eventful kan svensk skola och vi är stolta över att få arbeta med det vi brinner för - att utveckla den digitala skolan!

Våra utbildningar

Eventful Ninjas

Eventful har tagit fram ett nytt spännande utbildningskoncept - Eventful Ninjas! Utbildningen kan genomföras helt i er egen takt, på vilken skolform som helst och vi anpassar den självklart efter just er verksamhet. Bli en i teamet - bli en Eventful Ninjas!

Kom igång med Microsoft Teams

I juli 2019 använde 13 miljoner Microsoft Teams dagligen! Med Microsoft Teams har du möjligheter att ta samarbete, fildelning och kommunikation till nästa nivå. När du genomför en utbildning hos oss på Eventful blandar vi teori med praktik och alla deltagarna får möjlighet att testa alla funktioner vi går igenom.

Google Classroom & Drive – Grunderna

Tillsammans med Nederländerna är Sverige en av Googles störst växande marknader! Med Google Classroom & Drive har du möjligheter att ta samarbete, fildelning och din undervisning till nästa nivå. Under detta fullspäckade utbildningstillfälle blandar vi teori med praktik och du får möjlighet att testa alla funktioner vi går igenom.

Skräddarsytt

Letar ni efter en utbildning eller workshop som inte finns med bland våra utbildningar? Hör av dig i så fall! Vi har möjlighet att forma utbildningar efter era behov och förkunskaper.

Microsoft Teams – Fördjupning

Få ut det mesta av Microsoft Teams med vår fördjupningsutbildning! Har du redan kommit igång med Microsoft Teams är det här utbildningen som tar ditt Team till nya höjder. Du som ska vara "ägare" av ett Team får i den här utbildningen konkreta tips på hur du kan använda funktioner som Sharepoint, Stream, Planner och Power Automate (fd. Flow).

Google – Avancerad administratör i Google Workspace

Med rätt inställningar i Administratörskontrollen ger du dina Google-användare bra förutsättningar att arbeta smidigt och enkelt! Under utbildningen kommer du att få lära dig om hantering av användare, grupper och enheter. Du får en grundlig genomgång av funktioner och inställningar i Administratörskonsolen.

Microsoft Teams – För pedagoger

Microsoft Teams - en hel plattform för att bedriva din undervisning! Vi går igenom de unika funktionerna som finns kopplade till Microsoft Teams for Education och visar konkreta tips på hur du kan använda funktionerna i din undervisning. Du kommer få skapa uppgifter och lära dig hur du smidigt återkopplar till dina elever i ett nafs.
utbildning eventful

Varför utbildas av oss?

Vi på Eventful kan svensk skola och vi är stolta över att få arbeta med det vi brinner för - att utveckla den digitala skolan! Våra  utbildare är pedagoger i grunden, med lång erfarenhet av både undervisning och hur man arbetar med molntjänster i skolan. I våra utbildningar använder vi alltid konkreta exempel som går att relatera till skolverksamhet.

Utbildning_1

Yrkesroller vi utbildar

  • Systemförvaltare
  • Skolledare
  • SuperUsers
  • IT-enheten (Global administratör)
  • Pedagoger
  • Skoladministratörer (Elevregister)
Eventful utbildare

Det är vi som utbildar

Utbildningsteamet på Eventful är ett härligt gäng som har lång erfarenhet från skolan och att arbeta med digitala skolverktyg. Vi är mycket måna om kundnöjdhet och strävar ständigt efter att bli bättre. Efter varje utbildningstillfälle får deltagarna möjlighet att utvärdera handledarens förmåga att utbilda, samt upplägget för kursen och dess innehåll. Våra utbildare får ofta högt betyg – något vi extra stolta över!

Vad tycker våra kunder?

logo1

"Eventful har satt upp Office 365 för Sigtuna kommun och migrerat elever och personals e-post till Office 365."

logo2

"Eventful är ett företag att lita på! De har hjälpt oss att komma igång med Office 365 på ett jättebra sätt. Deras support är mycket bra och vi kan verkligen rekommendera Eventful!"

logo3

"Eventful har satt upp en grundstruktur i SharePoint Online för Håbo kommuns sju skolor och hjälper även till med underhåll, support och strategisk rådgivning."

Senaste blogginlägg om utbildningar

microsoft Modern Work logo 2023
GfE-Partner-Badges-Horizontal