Utbildning

Passa på att vässa er kompetens under höstlovet med någon av våra utbildningar på plats hos er.

Just nu 20% rabatt! Gäller ej Eventful Ninjas.

  • Halvdag, 3 timmar: 8000 kr (Ord.pris 10 000 kr)
  • Heldag, 6 timmar: 12 000 kr (Ord.pris 15 000 kr)

Boka höstlovsrabatterad utbildning:

höstrabatt

Eventful Ninjas

Datum: Del 2: 15 oktober. Del 1: 15 oktober
Eventful har tagit fram ett nytt spännande utbildningskoncept - Eventful Ninjas! Utbildningen kan genomföras helt i er egen takt, på vilken skolform som helst och vi anpassar den självklart efter just er verksamhet. Bli en i teamet - bli en Eventful Ninjas!

Grunderna i Microsoft Teams

Datum: 25 oktober, 6 december
I denna utbildning har vi en genomgång av de mest grundläggande funktionerna i Microsoft Teams.
Längd: 3 timmar
Pris: från 2000 kr / pers
Läs mer och boka

Administratör Google

Datum: 15 november
En djupgående utbildning och vänder sig till dig som är avancerad administratör.
Längd: 3 timmar
Pris: från 2000 kr / pers
Läs mer och boka

Fördjupning i Microsoft Teams

Datum: 18 november
I den här utbildningen fokuserar vi på hur vi kan använda Microsoft Teams som ett pedagogiskt verktyg i undervisningen.
Längd: 3 timmar
Pris: från 2000 kr / pers
Läs mer och boka

Google Classroom

Datum: 10 december
Vi utbildar dig i grunderna i Google Classroom, antingen på plats hos oss, hos er eller online. Lär dig om de olika funktionerna i Classroom. Ni får en genomgång och övningsuppgifter efteråt där ni kan träna på det ni lärt er under utbildningen.
Längd: 3 timmar
Pris: från 2000 kr / pers
Läs mer och boka

Skräddarsytt

Letar ni efter en utbildning eller workshop som inte finns med bland våra utbildningar? Hör av dig i så fall! Vi har möjlighet att forma utbildningar efter era behov och förkunskaper.
Längd: 3 timmar
Läs mer och boka

Varför utbildas av oss?

Vi på Eventful kan svensk skola och vi är stolta över att få arbeta med det vi brinner för - att utveckla den digitala skolan! Våra  utbildare är pedagoger i grunden, med lång erfarenhet av både undervisning och hur man arbetar med molntjänster i skolan. I våra utbildningar använder vi alltid konkreta exempel som går att relatera till skolverksamhet.

Yrkesroller vi utbildar

  • Systemförvaltare
  • Skolledare
  • SuperUsers
  • IT-enheten (Global administratör)
  • Pedagoger
  • Skoladministratörer (Elevregister)

Det är vi som utbildar

Utbildningsteamet på Eventful är ett härligt gäng som har lång erfarenhet från skolan och att arbeta med digitala skolverktyg. Vi är mycket måna om kundnöjdhet och strävar ständigt efter att bli bättre. Efter varje utbildningstillfälle får deltagarna möjlighet att utvärdera handledarens förmåga att utbilda, samt upplägget för kursen och dess innehåll. Våra utbildare får ofta högt betyg – något vi extra stolta över!

Vad tycker våra kunder?

logo1

"Eventful är ett företag att lita på! De har hjälpt oss att komma igång med Office 365 på ett jättebra sätt. Deras support är mycket bra och vi kan verkligen rekommendera Eventful!"

logo2

"Eventful har satt upp Office 365 för Sigtuna kommun och migrerat elever och personals e-post till Office 365."

logo3

"Eventful har satt upp en grundstruktur i SharePoint Online för Håbo kommuns sju skolor och hjälper även till med underhåll, support och strategisk rådgivning."

Senaste blogginlägg om utbildningar

Eventfuldagen3

Välkommen till Eventfuldagen!

Ett event med fokus på Microsoft och Googles tjänster för skola. Vi berättar om vårt utbildningskoncept Eventful Ninjas och representanter från Microsoft och Google närvarar under dagen. Dagen inleds med fikamingel kl. 9-10 Fri entré, inklusive lunch Tid: 9-16 Plats: Mimers Hus, Kungälv   Anmälningsformulär till Eventfuldagen hittar du här.   Varmt välkomna!

shutterstock_630405986

Gå en utbildning hos oss!

Nu när höstterminen har dragit igång kanske ni har fått nya kollegor som behöver kunskaper i Microsoft Teams eller Google Classroom. Eventful erbjuder en rad olika utbildningar och beroende på förkunskaper kan vi erbjuda både grund- och påbyggnadsutbildning. Läs även mer om vårt nya utbildningskoncept Eventful Ninjas, som går ut på att förenkla, förändra, och förbättra arbetet för lärare och elever i skolan! Nu kör vi igång andra omgången av…

eventful_ninjas_huvud_jpg

Eventful Ninjas – bli en i teamet du med!

Du har väl inte missat vårt nya spännande utbildningspaket som drar i gång i augusti? Det finns fortfarande några platser kvar, så skynda dig att boka en innan de tar slut! Läs mer om Eventful Ninjas här eller kolla in vår film

logo (2)
google