Dags för SETT-mässa!

sett mässan 18 - 20 april

Dags för SETT-mässa!

SETT

SETT (Scandinavian Education Technology Transformation) är Skandinaviens ledande mötesplats inom innovativt och livslångt lärande, från förskola till gymnasieskola. Där lyfts det senaste inom pedagogik och utveckling som lockar både skolpersonal och skolledning. SETT är en fantastisk plats för att nätverka, byta erfarenheter och skapa sig en bredd i allt som skolan har att erbjuda och därför känns det självklart för oss att vara med! Här kan du läsa mer om just SETT-mässan.

Träffa oss!

Vårat mål är att informera och vägleda er så att ni blir helt redo för Digitala nationella prov. Eventfuls team ”Modern Arbetsplats” kommer också finnas på plats för att informera er om enheter och licenser ni kan behöva. Vi finns också där för att prata om SS12000, Microsoft Intune, Google Zero Touch, vår synkmotor FlowSync och hur vi kan hjälpa er att få flow i era verksamhetssystem.

Det kommer alltid finns någon i montern, men om det är någon specifik hos oss du vill byta erfarenheter med så går det också att boka in en tid. Bokning sker i vår monter.

Så kom förbi och säg hej!  Ni hittar oss med gröna västar i monter C:65!

Öppettider

SETT-mässan är tis – tors den 18 – 20 april.
Den 19 April är dörrarna öppna till kl. 20.00 med kvällens tema “Läslust”. 

 

Hoppas vi ses där!