Kvartssamtal – Teamsprinciper

teamsprinciper kvartssamtal

Många har satt igång med rollbaserade principer i sina Teamsmiljöer nu under våren för en ökad användarvänlighet och en bättre styrning. Är du också nyfiken på varför fler och fler använder sig av gruppstyrda Teamsprinciper? Häng med på vårt kvartssamtal den 17 juni 12:45 och få reda på det du undrar över!

Andra kvartssamtalet – Teamsprinciper

Vi är stolta över vårt första kvartssamtal som handlade om Segmenterade adressböcker, därför kommer här kvartssamtal nr. 2! Vi har sett att behovet av att kunna anpassa användandet i Microsoft Teams har blivit större. Behovet för en lärare, elev eller administrativ personal kan skilja sig, till och med mellan olika åldrar på elever.
För att öka tydligheten, säkerheten och minska administration använder sig många av gruppstyrda Teamsprinciper. Resultatet blir en säkrare, mer användarvänlig Teamsmiljö anpassad för varje användare baserad på vilken roll du har.

Anmälan till 17 juni 12:45

Anmäl dig via länken till kvartssamtalet. Du får en bekräftelse tillsammans med en möteslänk kort därefter. Efter en kort presentation av Douglas kommer du få möjlighet att ställa dina frågor och funderingar direkt. Hoppas vi ses!

Tips!

Du som är med på kvartssamtalet och beställer Teamspriciper innan 30 juni får en timmes genomgång online kring SharePoint.

 

Vill du lämna förslag eller önskemål om kommande kvartssamtal är du välkommen att göra det här.

 

 

–  www.eventful.se  –