Nya Surface laptop Go!

Surface Laptop GO

Har ni svårt att välja dator som uppfyller just era behov? Det finns mängder av tillverkare och modeller, vi hjälper er att plocka fram guldkornen i datordjungeln. En ny favorit är Surface Laptop GO från Microsoft, lätt, snygg med bra prestanda – en perfekt lärardator!

Perfekt lärardator

Nya Surface Laptop Go är designad för att erbjuda användaren en lätt dator som är enkelt att ta med sig överallt. Samtidigt erbjuder den bra prestanda och samma premiumkänsla som resten av enheterna i Surface-familjen. Den har en vikt på 1,1 kg, PixelSense-pekskärm på 12,4 tum, ett fullstort tangentbord och en stor trackpad. Dessutom har den en batteritid på upp till 13 timmar vilket gör den till en perfekt lärardator. Slutligen finns den att få till ett riktigt förmånligt pris.

Surface Go 2 – den läckra minstingen i Surfacefamiljen

Surface Go 2 behåller samma tunna och lätta design som Surface GO men får en större 10,5 tum PixelSense-skärm. Även en förbättrad batteritid och möjlighet att välja Intel Core M-processorn har tillkommit. Enheten har studiomickar och Microsofts dubbla mikrofonlösning. Fördelen med de nya mikrofonerna är ökad klarhet i röst och minskat bakgrundsljud under Teams-möten eller videochattar. GO 2 har en 5MP kamera framtill och en ny kamera-app för kameran baktill som bland annat gör det enklare att scanna dokument och anteckningar. Surface Pen och stötskydd kan köpas till separat för att få en komplett dator anpassad till skolans värld. Surface Go 2 – exemplarisk för eleven!

Vi på Eventful hjälper er gärna med enhetsinköpen till er verksamhet. Vårt enhetsteam sköter även hanteringen av enheterna om ni önskar. Hör av er till Andreas Farkas för mer info! Farkas@eventful.se

Kika gärna in på vår hemsida. 🙂