Vår integration till Skolverkets provtjänst fungerar i skarpt läge!

skovde_dnp_bildkundcase

Vi kan nu tryggt och säkert bekräfta att vår integration till Skolverkets provtjänst fungerar i skarpt läge!  Tillsammans med Skövde Kommun och Skolverket har vi fört över riktigt data till den verkliga produktionsmiljön.

 

Anna-Karin Gustavsson, Verksamhetsutvecklare Skövde Kommun:
-Yes, vi klarade det! I samarbete med vår kompetenta IT-avdelning och fantastiska Eventful har Skövde lyckats att provisionera till Skolverkets provtjänst för DNP. Nu har vi tekniken på plats från ax till limpa och det känns otroligt tryggt att se att det funkar. 

 

Johan Kåvestam, ansvarig för Integration och Identitet på Eventful: 

-Det känns bra att veta att vi har förmågan att hjälpa alla de skolor som vill ha vårt stöd när det gäller provisionering av data till provtjänsten. Vi har ett bra samarbete med Skolverket, vilket är en förutsättning för att lyckas med detta relativt komplexa projekt. Att ha ett nära samarbete med de huvudmän som ligger i framkant och vill testa nya lösningar är självklart för oss, då vi kan dra nytta av varandras lärdomar och erfarenheter.

 

 

Vi hjälper gärna även er organisation.

Ring oss på tel: +46(0)10-209 73 10 eller klicka här för att fylla i formuläret  och boka rådgivning så kontaktar vi dig.

/Eventful