Wizdom

Wizdom and Eventful_

Ny samarbetspartner

Vi är stolta över att presentera vår nya samarbetspartner Wizdom! Ett samarbete som vi är övertygade om kommer att leda till tydligare informationsflöden och uppföljning för våra kunder.

Om Wizdom

Wizdom är ett globalt företag med flera år i branschen som arbetar med att skapa färdiga funktioner och intranätslösningar för ett modernt och effektivt intranät. Wizdom har arbetat med SharePoint under lång tid och har vunnit många utmärkelser. Eventful har följt deras framgångar och när vi nu utökar vårt erbjudande var de en självklar partner.

 

”Med Wizdoms smarta funktioner får man ett levande intranät som både är rikt på information och användarvänligt. Använder man mobilappen eller Teams är det alltid tillgängligt.” – Andreas Eng, grundare och VD av Eventful

 

Några smarta funktioner för din digitala webbplats med Wizdom:

Mega meny

Med hjälp av Mega meny-modulen får du ett visuellt tilltalande gränssnitt med ett rikt medieinnehåll där du kan hantera exempelvis bilder och filmklipp. Du får en anpassningsbar och användarvänlig navigeringsyta för ditt intranät som kan sträcka sig över flera webbplatssamlingar.

 

 

Noticeboard

Dela information med dina medarbetare och slipp e-postmeddelanden med hjälp av Wizdom Noticeboard. Alla i organisationen kan skriva, dela, gilla och kommentera inlägg och nyheter och det går även att hitta äldre inlägg genom att använda sökfunktionen.

 

 

Policys & Procedures

Här kan anställda hitta relevant information om olika policydokument och instruktioner kopplade till organisationen. Varje användare får personliga meddelanden om obligatoriska och rekommenderade läsningar och det går att spåra och bekräfta att viktig information blir läst av varje anställd. Du kan söka och filtrera för att hitta specifika instruktioner och alla anställda får en tydlig översikt över alla riktlinjer inom ett fält.

 

Profile Completion

Med denna funktion hämtas data från anställdas användarprofiler och påminner användare om att deras profil inte är 100% komplett. Den anställde blir på så vis motiverad att fylla i fält som saknas, exempelvis kontaktuppgifter, cv och kunskapsbeskrivning.

 

Work Spaces

Wizdom Work Spaces är ett verktyg som gör det enkelt för dig att hantera och samarbeta i olika projekt eller intressanta områden från intranätet. En perfekt samarbetsplattform som underlättar för ett team att kommunicera, leverera och organisera sitt arbete.

 

 

 

Tillsammans med Wizdoms verktyg och våra övriga produkter, framför allt Eventful Synk-integrationer och Office 365 support, kan vi vara den bästa partnern för informationshantering för våra kunder.

 

Tycker ni att det låter intressant?
Kontakta wizdom@eventful.se så får ni veta mer om våra gemensamma erbjudanden.