Ändringar i Google Foto och Google Drive

Nu sker ändringar av Google Foto och Google Drive

Från och med den 10 juni 2019 kommer inte Google Foto och Google Drive synkroniseras automatiskt. I och med dessa ändringar kan du på ett enkelt sätt välja var dina foton och videor lagras i olika produkter.

 

Läs mer om vad dessa ändringar innebär och vad du behöver göra här