Jobba Hos Oss

Vi är ett glatt gäng med olika kunskaper och bakgrunder men som har en sak gemensamt – vi brinner för skola och digital utbildning. Vi söker ständigt efter talanger som kan komplettera oss och ge oss nya perspektiv. Vill du bli en del av vårt vinnande team på Eventful? Se vilka medarbetare vi söker just nu, eller skicka in en spontanansökan till jobb@eventful.se. Hoppas det är just dig vi söker efter!

Lediga jobb:

Eventful växer så det knakar. Hittar du ingen tjänst som matchar dig idag? Skicka gärna en spontanansökan. jobb@eventful.se

Om Eventful

Vi vill att Eventful ska vara en kreativ och härlig arbetsplats och vi ser till att ha kul på vägen! Vi sitter tillsammans i ljusa kontorslandskap med  konferensrum och en mysig soffhörna, där vi ofta ser till att ta gemensamma fikapauser. Eventfuls huvudkontor ligger i Enköping, men vi finns även i Karlskrona, Värnamo och Göteborg. Kom gärna förbi om ni har vägarna förbi - vi tackar aldrig nej till en kopp kaffe!

Vad kan du jobba med?

Vårt huvudsakliga område är IT och vi söker personer med kompetens inom Google och Microsofts tjänster. Vi söker även personer som har kompetenser inom andra områden. Vår plan är att fortsätta expandera de närmsta åren och vi är intresserade av dig som kan jobba inom utbildning och support, IT-teknik, försäljning, projektledning, reklam och marknadsföring.

 

 

Arbetsmetodik och värderingar

Oavsett vilken roll du har på Eventful så är du en viktig del av vår framgång. Vad du gör är lika viktigt som hur du gör det. Eget ansvar och initiativförmåga är dina främsta egenskaper. Tillsammans arbetar vi fram en arbetsbeskrivning baserad på en blandning av vardagliga uppgifter och utmanande projekt. På Eventful tror vi på öppna dörrar och högt i tak. Prata med vem du vill, när du vill, om vad du vill. Det är en självklarhet att alla behandlas lika.

Förmåner

Som en i Eventful-teamet har du mängder av fina förmåner som känns bra både i hjärtat och i plånboken. Att få arbeta nära ett gäng med galna och smarta människor med samma mål, är en förmån i sig. Lönen förhandlar du själv och prestation lönar sig alltid. Samtliga anställda får dessutom ett trygghetspaket med tjänstepension och sjukförsäkring. Självklart ska du må bra oavsett tid på dygnet, därför erbjuds du ett gymkort samt två timmar friskvård varje vecka. På Eventful har vi flexibel arbetstid, för vi tror på en sund balans mellan jobb och fritid - bra va?

 

Kollegor

På Eventful är vi ett tight gäng som tycker om att umgås och lära känna varandra. Vi arbetar inte bara ihop, vi tränar tillsammans två gånger i veckan, vi reser tillsammans och vi satsar även på kompetensutveckling och fortbildning. God stämning och ett öppet arbetsklimat, det gillar vi!

microsoft Modern Work logo 2023
GfE-Partner-Badges-Horizontal