Support/Förvaltning

Är du befintlig kund hos Eventful?

Kund som tecknat support- och förvaltningsavtal med Eventful får tillgång till Zendesk där vi hjälper dig med problem och frågeställningar inom Office 365 och G Suite.

Vi hjälper dig

Vi erbjuder er att teckna support- och förvaltningsavtal i ett antal olika nivåer. Våra förvaltningsavtal inkluderar till exempel teknisk och funktionell support med SLA:er, övervakning av integrationer,  strategisk rådgivning och utvecklingsmöten. Före projektavslut överlämnar vi molntjänsten till er systemförvaltningsorganisation tillsammans med dokumentation.

 Vi är ditt bollplank

För ett lyckat genomförande erbjuder vi projektledning där vi tar ett helthetsansvar genom att samordna alla aktörer i projektet. Under införandet håller vi utbildningar och ser till att användarna kommer igång på ett bra sätt. Utbildningarna genomförs utifrån den utbildningstrategi som vi utarbetat under förberedelserna. I början av införandet etablerar vi, tillsammans med er, den systemförvaltningsorganistion som ska ansvara för molntjänsten.

Pedagog

På Eventful hjälper vi dig som är lärare att kunna jobba så effektivt som möjligt. Du ska inte behöva logga in flera gånger varje dag i olika system. Vi kan hjälpa till att sy ihop systemen så inloggningarna hänger ihop. Vårt mål är att underlätta din digitala arbetsvardag.

Skolledning

Som skolledare, eller administratör behöver du stabila system som minimerar arbetsbördan. Med våra lösningar behöver ni aldrig uppdatera information mer än på ett ställe. Vi hjälper er med integration från alla elevadministrativa system till exempelvis Office 365, G Suite, Inläsningstjänst och Urkund. Utöver detta kan vi agera bollplank om ni har funderingar på integrationer inom skola och kommun. Vi erbjuder även utbildningar till allt ifrån systemadministratörer till pedagogisk personal.

Vi kopplar samman era system

Manuell hantering av olika skolsystem är både kostsamt och tidskrävande. Med Google Classroom och Teams for Education skapas användare, grupper och samarbetsrum automatiskt, vilket förenklar den digitala vardagen i skolan. Ni väljer önskad molntjänst Google Suite for Education eller Office 365 och vi ser till att informationen skapas och uppdateras. Informationen synkas sedan direkt från ert elevadministrativa system med Eventful SkolSynk

IT-avdelning

På en IT-avdelning finns en mängd olika system som ofta behöver tala med varandra. Vi är integrationsexperter med bakgrund i kommun- och skolverksamhet och kan hjälpa er med skolsystemsfrågor. Vi integrerar och supporterar lösningar som exempelvis inkluderar GCDS, Azure AD, AD-connect, ADFS med mera.

Vad tycker våra kunder?

logo1

"Eventful har satt upp Office 365 för Sigtuna kommun och migrerat elever och personals e-post till Office 365."

logo2

"Eventful är ett företag att lita på! De har hjälpt oss att komma igång med Office 365 på ett jättebra sätt. Deras support är mycket bra och vi kan verkligen rekommendera Eventful!"

logo3

"Eventful har satt upp en grundstruktur i SharePoint Online för Håbo kommuns sju skolor och hjälper även till med underhåll, support och strategisk rådgivning."

logo (2)
google