Brev från Patrik Eide om läsårsstarten 2023

patrik eide

 

Välkomna tillbaks!

De senaste veckorna har våra 30 medarbetare och nyckelpersoner hos huvudmännen genererat en våg av stöd kopplat till skolans verksamhetssystem med Microsoft och Google som nav. Vi har tillsammans skapat förutsättningarna för elever och lärare att rida på den vågen. Istället för att känna att allt ska startas upp hoppas vi svensk skola säger “Surf’s Up” och hittar Flow.  

Detsamma gäller dig som företagskund som kan komma tillbaks till jobbet och bara köra. Trots detta kanske det tar några trötta morgnar och ett ansenligt antal koppar kaffe. Sen infinner sig, även här, känslan av Flow.  

Läsårsstarten för våra tjänster har varit framgångsrik, mycket tack vare mer automatisering, vilket gjort att vi tillsammans kunnat fokusera på annat. Ni är ju både fler kunder och har fler tjänster än någonsin som vi ska leverera, hantera och supportera. Nu flyttar vi fokus till att starta upp er nya kunder, utveckla våra tjänster och se till att skapa ännu mer stöd och mindre stök.  

Häng nu med på våra webinar i höst för att hålla dig ajour med Microsoft, Google och resten av Edtech. Och du ta tag i DNP, snart är det dags. Likt alla saker du gör för första gången kan DNP kännas läskigt och osäkert. Men lugn, vi håller dig i handen genom det hela och efteråt är du en erfarenhet rikare.
Kika mer på:
Digitala Nationella Prov (DNP) – Eventful  

Var nyfiken och våga!  

 

Patrik Eide, VD Eventful