Eventful rekryterar Patrik Eide

MicrosoftTeams-image (8)

Eventful rekryterar Patrik Eide för att förstärka upp försäljningsteamet

Efter flera år på bland annat Liber, IST och Cornerstone tar nu Patrik Eide steget vidare till Eventful. Patrik kommer i första hand att fokusera på nya kunder och att förstärka relationerna med våra samarbetsföretag.

– Vi märker att efterfrågan på våra tjänster kontinuerligt ökar och därav behöver vi bli fler som kan hjälpa våra kunder. Patrik har många års erfarenhet av Edtech-branschen vilket omgående kommer att göra skillnad vid Eventful och för våra kunder, säger Ola Melin, säljsansvarig.

 

Eventfuls fokusområden är i första hand Microsoft- och Googles tjänster. Samtidigt växer efterfrågan på kopplingar till våra samarbetsföretag och SSO-tjänster.

– Jag ser Eventful som den ledande Edtech-leverantören inom integrationer på den svenska marknaden. För mig är det viktigt att hjälpa kunder att öka värdet av sina verksamhetssystem. På Eventful får jag vara med och leverera teknik som gör just detta, säger Patrik.

 

Patrik anslöt till Eventfulfamiljen den 15 februari. Den första tiden blir det många möten på Teams och Chat för att lära känna alla produkter och tjänster som Eventful levererar. Samtidigt ska vi göra allt vi kan för att Patrik ska trivas och bli en i vårat gäng.

När vi letar efter medarbetare till Eventful gäller det att hitta personer som delar Eventfuls vision och kan anamma vår företagskultur, ”Vi på Eventful”. Patrik är den personen och jag ser fram emot att jobba tillsammans med honom, säger Andreas Eng, VD.