Microsoft släpper ny app – ”Lists”

MSLists_M365_005_Lists-plus-Teams_pt2-create-in-Teams

Gillar ni som oss att organisera både arbete och privatliv i listor? Microsoft släpper en ny app som kommer kallas Microsoft – ”Lists”.

En gammal trotjänare i Office 365 som numera har hamnat i skymundan är SharePointlistor. Nu har Microsoft gett dem en rejäl ansiktslyftning med sin nya satsning ”Lists” (engelska). ”Lists” kommer att bygga på samma gamla SharePointlistor i bakgrunden men nu har de fått ett nytt, modernt gränssnitt. De har även fått en massa ny funktionalitet, vilket kommer att förenkla arbetet med listor för många. I den nya funktionen finns mallar för olika saker såsom inventarielista, eventplanering och ärendehantering. Du kommer även kunna organisera och designa listorna precis som du själv vill ha dem.

Microsoft – ”Lists” släpps i sommar

Microsoft planerar att lansera ”Lists” i sommar och då kan du ladda ner den till din smartphone och dator. I appen kommer du kunna skapa listor eller lägga in befintliga listor från t.ex Excel direkt in i en Teams-kanal, perfekt under samarbete med en kollega. Ni kan ha er konversation gällande arbetet sida vid sida med listan.

Mer information om Lists hittar du här.

Är du intresserad utav våra andra tjänster,
kika gärna in på vår hemsida eller hör av dig till oss:
info@eventful.se eller 010-2091011