Nyheter i Microsoft

Dator, kodning

Delningsinställningar i Administrationscentret för SharePoint

Den här integreringen gör det enklare att konfigurera och konfigurera extern delning för OneDrive och SharePoint. Viktiga inställningar inkluderar möjligheten att konfigurera vem som får dela externt samt standardlänkbehörigheter för din organisation. Du kan dock ytterligare begränsa delningen för varje enskild webbplats och OneDrive.

Ny Microsoft Office-app för Android och iOS

Den nya Microsoft Office-appen, som kombinerar Word-, Excel-, PowerPoint- och andra produktivitetsfunktioner i en enda app, är nu tillgänglig för nedladdning för både Android och iOS.

Fliken Förbättrad Power BI för team

Med den nya arbetsytan Power BI-samarbete kan användare paketera en samling instrumentpaneler, rapporter och sidnumrerade rapporter i en app som de sedan kan dela. Med den här uppdateringen kan Teams visa den nya appen på fliken Power BI. Därför stöder fliken även sidnumrerade rapporter.

Lägg till kalender i Outlook på webben

Det finns ett nytt gränssnitt för ”Lägg till kalender” i Outlook på webben som är tydligare och mer användarvänligt än tidigare. I det nya gränssnittet kan man både skapa nya kalendrar av olika slag och redigera sina befintliga kalendrar.