Schemasynk för Outlook

ELEVER schema

Alla elever och lärare behöver ett schema! Men många distribuerar fortfarande detta via statiska länkar eller papper. Med Eventfuls Schemasynk integreras varje individs schema direkt in i deras digitala kalender som är lika enkelt att använda på mobil som på datorn. 

 

Varför Eventful Schemasynk? 

Schemapublicering är en tjänst som Eventful erbjuder där ni kan synkronisera information från ett schemasystem direkt till en användares kalender i Microsoft Exchange/Outlook.  

Eventful har flera års erfarenhet av att plocka ut data från olika system som används i den svenska skolan. Med Eventful FlowSynk kan ni följa vilken data som plockas ut och vart den skickas i ett användarvänligt gränssnitt. FlowSynk läser ut datan med leverantörernas APIer som ökar stabiliteten och säkerheten i tjänsten.  

Varje schemaposition publiceras till respektive användares Exchange online kalender.  

Kalendern visar upp vilket ämne/kurs, grupp och sal som lektionen är skapad för. Ni väljer själva vilka lektioner som ni vill skicka till Outlook med hjälp av FlowSynk där alla inställningar för synken administreras. 

Schemat kan publiceras i Microsoft 365 Exchange online kalendrar, men också i  Google och It´s Learning. 

 

Boka en kostnadsfri rådgivning tillsammans med oss på Eventful så lyssnar vi på era behov och berättar mer om vad vi kan hjälpa er med. 

 

/ Team Microsoft på Eventful