Oscar Brännudd

Arbetsuppgifter på Eventful

Oscar har arbetat på Eventful sedan den 2 maj 2019 och hans fokus ligger på modern arbetsplats och övrig leverans. Oscar har tidigare arbetat som Systems Manager.

Personligt

Oscar är mycket intresserad av mat och dryck, gärna i kombination och hjärtat klappar lite extra för lokalproducerad öl. När fåglarna kvittar och bina surrar tillbringar Oscar mycket tid i sin trädgård som byter skepnad varje år. Han är dessutom biodlare och har en chiliodling hemma i trädgården. Oscar älskar musik, ett intresse som han också delar med övriga familjemedlemmar. Hans tre döttrar har gått i Brunnsbo musikklasser och har sedan fortsatt sjunga i olika körer. Så fort det finns lite tid över åker familjen iväg och avnjuter en Opera, allra helst Puccini. På semestern bilar familjen gärna i Normandie och Toscana för att se på alla vackra trädgårdar och parker.

När Oscar inte pysslar i trädgården eller går på Opera hjälper han gärna till där hans kompetens kan göra nytta. Man kan till exempel hitta honom vid den lokala trädgårdsmarknaden, eller vid Skandinaviens största grillfest – Fästning i Rök med 150 grillfantaster, kockar och 2500 besökare. Ja ni hör ju själva – det är Oscar man ska prata med om man vill ha tips på god mat, dryck eller trädgårdstips!