Upptäck den framtidssäkra arbetsplatsen med Eventful

ma-gladabarn

Upptäck den framtidssäkra arbetsplatsen med Eventful och prova på 1 timme av våra tjänster för Modern Arbetsplats kostnadsfritt.

Vi har valt en smidigare och effektivare väg.

Många organisationer kämpar fortfarande med den gamla traditionella modellen där IT-avdelningen tar emot enheter och genomför en rad åtgärder på varje dator innan de når användarna. För skolor och andra organisationer innebär detta en enorm utmaning, särskilt när det handlar om att hantera stora volymer av datorer inom en begränsad tidsram. Dessutom, i en tid då allt fler människor inte arbetar på plats varje dag, kan anslutning av datorer till den lokala domänen skapa ytterligare hinder. Vi har valt en smidigare och effektivare väg.

Med vår molnbaserade hanteringslösning gör vi det möjligt att arbeta var som helst, från början till slut. Genom samarbete med tillverkare och distributörer kan vi leverera datorer med säkerhetsmärkning och eventuella anpassningar som organisationen behöver. Det bästa är att dessa datorer kan skickas direkt till slutanvändarna utan att passera IT-avdelningen. Användarna behöver bara logga in för att få tillgång till rätt applikationer och inställningar. Enkelt och smidigt!

 

Basic, Standard och Premium.

Våra tjänster för Modern Arbetsplats från Eventful passar alla kunder, oavsett om de använder Microsoft 365/Microsoft Intune eller Google Workspace. Vi har till och med kunder som framgångsrikt använder båda miljöerna samtidigt. För att möta era specifika behov erbjuder vi tre nivåer av tjänsten: Basic, Standard och Premium. På så sätt kan ni börja med enklare funktionalitet och sedan bygga vidare allteftersom ni växer och behoven förändras.

 

Är ni nyfikna på Moderna Arbetsplats?

Just nu erbjuder vi möjligheten att boka en timme med en av våra specialister för att diskutera era utmaningar. Behöver ni hjälp med Intune, konfigurationspolicyer, Chromebook-inställningar eller säkerhetsbaslinjer? För nya kunder erbjuder vi också kostnadsfri hjälp med förregistrering av enheter i Windows AutoPilot eller Google Workspace. Boka er tid i länken nedan och låt oss hjälpa er.

 

 

För att boka fyll i:
Rådgivning, Offertförfrågan och Order 

 

/ Team Modern Arbetsplats