Eventful – Teamsynk Organisation

avatarer sammankopplade

Eventfuls Teamsynk Organisation är en synk för Microsoft Teams anpassad för hela organisationen. Den hjälper organisationen att hålla koll på alla teams som skapas och applicerar en livscykelhantering som ägarna själva för varje team kan påverka. 

Varför Eventful Teamsynk Organisation? 

Med Teamsynk Organisation får ni tillgång till Eventfuls applikation byggd i Microsoft Power Plattformen där team kan skapas med fördefinierade inställningar och namnstandard. Appen är möjlig att användas av hela organisationen.

Teamsynk Organisation möjliggör att dynamiska team sätts upp som bygger på organisationens egna grupper för förvaltningar, avdelningar, skolor och andra enheter. När en ny person läggs in i en grupp av eran kontosynk, blir den nya personen automatiskt medlem i rätt team.

Eventful Teamsynk:

  • Säkerställer att rätt personer har åtkomst till rätt teams 
  • Namnstandard med prefix och suffix på alla teams 
  • Slå ihop flera grupper till ett stort team för samarbete inom organisationen 
  • Enkel administration 
  • Säkerhet, ha kontroll över vart information delas och med vilka.  

 

Eventful är långvarig partner med Microsoft och har specialiserat sig på användandet av teams och att skapa effektiva synkar. 

 

Boka en kostnadsfri rådgivning tillsammans med oss på Eventful så lyssnar vi på era behov och berättar mer om vad vi kan hjälpa er med. 

 

/ Team Microsoft på Eventful