Julgåva till TAB

Haldor Eventful TAB

Eventfuls & Haldors julgåva bidrar till att stötta elever och lärare i utvecklingsländer

Alla barn har rätt att gå i skola hos kompetenta lärare, men det är tyvärr inte en självklarhet i alla länder. Därför vill Haldor och Eventful stötta Teachers Across Borders med bidrag till tolkar, så de kan fortsätta sitt viktiga arbete med att fortbilda lärare i utvecklingsländer.

I slutet av december åker volontärer från Teachers Across Borders återigen till Myanmar för att coacha lärare på plats i 12 dagar och hjälpa till att höja kvaliteten på undervisning. En viktig pusselbit för att volontärerna ska lyckas är de lokala tolkarna som hjälper dem att förstå både språket och kulturen.

 

”Utan tolkar skulle vi inte klara oss. De hjälper oss att kommunicera med lärarna, hjälper lärarna att förstå oss, och hjälper oss att förstå deras land och kultur.” Cecilia Bergentz, volontär i Teachers Across Borders.

 

Bidrag till två tolkar under Myanmar-resan
Att stötta lärare i deras pedagogiska arbete är något som ligger Eventful och Haldor varmt om hjärtat. Därför har båda företagen valt att gemensamt stötta Teachers Across Borders.

Vill du också bidra?
Du kan också ge bort en julklapp som gör skillnad för både lärare och elever i utvecklingsländer. Bli medlem i Teachers Across Borders, bidra långsiktigt eller ge ett enskilt bidrag. Tack för ditt stöd!

Läs mer om Teachers Across Borders >>