Skolverkets beslut om digitala nationella prov

Elev med dator

Skolverket flyttar fram digitala nationella prov till 2023

Skolverket har under arbetets gång stött på utmaningar som gjort att tidsplanen behöver förlängas. Många av skolorna har i dagsläget inte de tekniska förutsättningarna som behövs. Här kan du läsa mer om Skolverkets beslut.

Precis som Skolverket skriver i sitt beslut, är det tyvärr ett vanligt förekommande problem att de tekniska förutsättningar saknas i skolan. Eventfuls viktigaste uppdrag är att bidra till en förändring, där våra digitala lösningar gör så att lärare och elever kan känna sig trygga i sin IT-miljö.

Kom igång med Eventful Skoldator!

Vi tycker lärare ska lägga mindre tid på att hantera och administrera skoldatorer och mer tid på sina elever. Med Eventful Skoldator får ni en komplett dator med väska, rätt licenser, tre års garanti och service.

Packa upp, logga in och börja arbeta direkt!

Utöver våra skoldatorer kan vi även erbjuda ett mycket prisvärt Skoldatorpaket med Office 365, Microsoft Teams och Haldor Educations pedagogiska stödverktyg. Eleverna kan börja arbeta direkt och tack vare Eventful SkolSynk finns lärarnas team redan upplagda med rätt elever i varje team. Bra va?

Kontakta Andreas Farkas för mer information: