Kurspaket – En kostnadsfri app för kursmaterial

shutterstock_1454414135_

Eventful Kurspaket är en kostnadsfri app för att kopiera kursmaterial i Teams. Att använda ett befintligt kurspaket sparar tid när läraren planerar och ska starta upp en ny kurs eller klass i ett nytt Team.

Eventful Kurspaket är en personlig Microsoft Teamsapp som syftar till att lärare ska spara tid. Du kan enkelt och smidigt kopiera kursmaterial från ett Team till ett annat. Du som lärare skapar enkelt upp ett kurspaket innehållande dokument och uppgifter från dina existerande teams och kan sedan publicera det till ett annat eller flera andra team som du är ägare i.

Hur kommer jag igång med Kurspaket?

En global Microsoftadministratör måste godkänna appen för hela organisationen innan lärare kan installera och använda appen. Sedan går du till Microsoft Teams app-store och söker fram appen ”Eventful Kurspaket”.

När du har installerat appen kan du börja skapa upp Kurspaket. Kurspaketen lagras på din OneDrive och berörs inte om ett team där du publicerat paketet raderas. För att kunna spara och importera kurspaket till ett team behöver du vara ägare av teamet.

För att få närmare instruktioner för hur du laddar ner appen och sedan skapar upp kurspaket, se gärna Eventful Kurspaket – användarinstruktioner.

Har du andra frågor kanske det redan finns svar på dem i Eventful Kurspaket – FAQ, annars är du alltid välkommen att höra av dig till oss!

info@eventful.se eller 010-2091011

 

Är du intresserad av vilka andra tjänster vi har, besök gärna www.eventful.se