Kvartssamtal med Eventful

Kvartssamtal

Nytt på Eventful!
Den 20 maj kl 12:45 håller vi vårt första kvartssamtal för att informera om tjänster i Google och Microsoft som vi just nu ser ett intresse kring.

Korta men innehållsrika 15 minuter

Vid Eventfuls kvartssamtal finns det möjlighet för er som vill lyssna, ställa frågor och lära er mer om tjänster och produkter som underlättar er vardag i Google- och Microsofts digitala ekosystem. Syftet är att fånga upp ämnen som vi ser att det finns frågeställningar och intresse i samt att sprida kunskap. Under kvartssamtalet kommer vi gå igenom en övergripande information om tjänsten för att sedan svara på deltagarnas frågor. Det kommer även finnas möjlighet, efter kvartens avslut, att lämna funderingar för att bli kontaktad vid ett annat tillfälle. Vidare kommer vi lyssna på era önskemål om ämnen till kommande kvartssamtal som vi kommer hålla månadsvis. Håll utkik om det är något som vore intressant att veta mer om för just din organisation och lämna gärna ett önskemål här!

Först ut i kvartssamtal är tjänsten Segmenterade adressböcker i Microsoft 365.

Vill ni kunna styra vilka användare som kan söka upp varandra i chatten i Teams, Outlook med mera? Då är Segmenterade adressböcker i Microsoft 365 rätt för er. Tjänsten innebär en policyuppsättning som möjliggör att man anpassar vilka uppgifter en användare skall se när de tittar i adressboken i Outlook. Den används ofta för att begränsa så att användare bara ser en del av organisationen. Till exempel bara sin egen skola, eller att kommunens personal inte ser kommunens elever eller liknande.

Anmälan

Anmäl er via länken och ni får en bekräftelse tillsammans med en möteslänk kort därefter.
Mötet kommer att pågå under ca 15 minuter och ni har möjlighet att ställa frågor.

Vi ser fram emot att genomföra vårt nya koncept och hoppas vi ses den 20e maj!