LiveTiles

Komplett intranätslösning

Tillsammans med LiveTiles verktyg och våra övriga produkter, framför allt Eventful Synk-integrationer och Office 365 support, kan vi vara den bästa partnern för informationshantering för våra kunder.
En komplett intranätslösning med kraftfulla verktyg integrerade i Microsoft Teams med exceptionella kommunikationsmöjligheter, även för mobila enheter.

LiveTiles Logo - Black

Exeptionella kommunikationsmöjligheter

LiveTiles har arbetat med SharePoint i många år och har vunnit många utmärkelser. Eventful har följt deras framgångar och när vi nu utökar vårt erbjudande var de en självklar partner. LiveTiles intranätprodukt inkluderar över 50+ webparts, som ger kraftfulla verktyg för att hjälpa organisationer fullfölja sina verksamhetskrav.

LiveTiles Reach Din mobila företagskommunikation
Reach Livetiles

LiveTiles Page Designer Tool

LiveTiles kan möta behoven för de största organisationerna med sin Enterpriselösning. För mindre organisationer finns möjligheten att skräddarsy sin lösning med IntranätsHub. Genom API-access och webhooks för koppling till anpassade lösningar, exempelvis Power Automate (tidigare MS Flow). Oavsett lösning ingår LiveTiles Page Designer Tool som säkrar att essensen av ert varumärke och arbetskultur framgår på internetsidor, portalen och dashboards.

microsoft Modern Work logo 2023
GfE-Partner-Badges-Horizontal