Nå, engagera och fokusera hela er arbetskraft

Tillsammans med LiveTiles verktyg och våra övriga produkter, framför allt Eventful Synk-integrationer och Office 365 support, kan vi vara den bästa partnern för informationshantering för våra kunder.

En komplett intranätslösning med kraftfulla verktyg integrerade i Microsoft Teams med exceptionella kommunikationsmöjligheter, även för mobila enheter.

Vi utökar vårt erbjudande kring Office 365 och kommunikation med LiveTiles (tidigare Wizdom). Förutom våra leveranser kring kommunikation och hantering av Teams, kan vi tack vare samarbetet, erbjuda en komplett intralösning för central hantering av styrdokument. Det möjliggör ett strukturerat nyhetsflöde och en efterlevnadsuppföljning  av policy och rutiner, med hänsyn till GDPR.

LiveTiles har arbetat med SharePoint i många år och har vunnit många utmärkelser. Eventful har följt deras framgångar och när vi nu utökar vårt erbjudande var de en självklar partner. LiveTiles intranätprodukt inkluderar över 50+ webparts, som ger kraftfulla verktyg för att hjälpa organisationer fullfölja sina verksamhetskrav.

LiveTiles kan möta behoven för de största organisationerna med sin Enterpriselösning. För mindre organisationer finns möjligheten att skräddarsy sin lösning med IntranätsHub. Genom API-access och webhooks för koppling till anpassade lösningar, exempelvis Power Automate (tidigare MS Flow). Oavsett löning ingår LiveTiles Page Designer Tool som säkrar att essensen av ert varumärke och arbetskultur framgår på internetsidor, portalen och dashboards.

Vill du veta mer?

Vi har båda lång erfarenhet av Azure och SharePoint, och kan hjälpa er med ett införande utifrån era behov. Eventful hjälper er med förstudie och informationsarkitektur som förberedande arbete inför uppsättning av intranätet.

Våra kunniga tekniker genomför den tekniska installationen och konfigurationen av SharePoint och LiveTiles, samt den löpande förvaltningen för att säkerställa prestanda och driftsäkerhet. Vår proffsiga och välbemannade support hjälper er med löpande frågor som uppstår, och har alltid möjlighet att eskalera ärenden till SecondLine och tekniker.

För mer information eller en demo kontakta: info@eventful.se