Patrik Eide tillsätts som ny VD för Eventful

patrik eide

Eventful navigerar mot nya höjder och tillsätter Patrik Eide som ny VD

Patrik Eide har arbetat som affärsutvecklingschef på Eventful sedan mars 2021 och har sedan tidigare erfarenheter av ledande befattningar på flera av de större bolagen inom EdTech.

– Vi växer väldigt snabbt nu, många nya kunder och många nya medarbetare. Det är dags för någon annan att ta det här till nästa nivå och det kommer Patrik att göra jättebra, säger Eventfuls ägare och tidigare VD Andreas Eng. 

– Jag känner mig hedrad, stolt och tacksam, Eventful är ett av de mest spännande företagen jag känner till. Samtidigt har detta varit ett av mina mål sen första mötet med Andreas. 
Vi har bättre möjligheter än någonsin framåt och vi måste vara redo när möjligheterna ges. Två av de kvaliteterna som har gjort att jag är där jag är idag och som genomsyrar mitt liv, är min nyfikenhet och mitt mod. Det tycker jag är någonting vi ska behålla och som ska prägla Eventful. Vi ska vara modiga och nyfikna. Jag vill fortsätta arbeta för den hjälpsamma och genuina arbetskulturen vi har som rådgivare för kunder och gentemot varandra. Vi ska också fortsätta med att utveckla kunder med den expertis vi besitter, säger Patrik Eide. 

 

Patrik Eide tillträdde den 1 januari 2023 som ny VD för Eventful. Andreas Eng tillträder som vice VD.