LiveTiles Reach för Teams

Livetiles PPTbild

Livetiles Reach – Intranät för MS Teams.

LiveTiles Reach är ditt moderna Intranät, tillgängligt där du är. Reach är integrerat med Teams och gör företagets viktiga kommunikation tillgänglig för all personal.
Med LiveTiles Reach Teams App får din personal information om viktiga händelser, företagsnyheter, strukturerat innehåll och notiser. Intranätet finns alltså med i fickan, oavsett var den anställda befinner sig. Ni kan på detta sätt skapa synergier som gör att kommunikationen känns relevant och anpassad för varje anställd.

Vilket värde skapar LiveTiles Reach för dig och dina anställda?

  • Slipper lämna MS Teams för att läsa företagsnyheter och notiser. Detta gäller även när du vill dela händelser, kommentarer och annan input.
  • Kan läsa viktiga uppdateringar på sitt språk med On-the-fly översättningar.
  • Var uppkopplad på mobila enheter även utan MS Teams/O365 access.
  • Kan sätta upp exakta mottagarinställningar för nyheter och meddelanden.
  • Ni slipper fastna i e-postbruset och Teams chatsilos.
  • Du kan nå samtliga anställda och även engagera extern publik.

Se effekten via mätbar data

LiveTiles Reach hjälper dig inte bara kommunicera. Du förstår även effekten av kommunikationen med hjälp av analys, läskvitton och push notiser.
Att komma igång med LiveTiles Reach gör du med hjälp av våra experter på MS Teams och Intranät. Oavsett om du befinner dig i en modern Intranätlösning eller en mer klassisk anpassar vi en lösning som passar er. Distribution av innehåll är möjligt från flera källor. Till exempel via Reach, SharePoint, Intranet, RSS med mera. LiveTiles Reach kan även kopplas till multipla AAD för att nå användare över flera O365 tenants.

Nå, engagera och fokusera hela er arbetskraft redan idag

Oavsett er situation hjälper vi på Eventful dig finna synergierna med MS Teams och nå hela er arbetskraft och skapa känslan av delaktighet i organisationen. Våra kunniga tekniker genomför den tekniska installationen och konfigurationen av SharePoint och LiveTiles, samt den löpande förvaltningen för att säkerställa prestanda och driftsäkerhet. Vår proffsiga och välbemannade support hjälper er med löpande frågor som uppstår, och har alltid möjlighet att eskalera ärenden till SecondLine och tekniker.

Läs mer här eller kontakta oss redan idag för mer info.

LiveTiles Intranet – LiveTiles (livetilesglobal.com)