Webinar: InfoMentors nya Teamsintegration

Education,,Elementary,School,,Learning,And,People,Concept,-,Group,Of

Vi på Eventful har gjort oss kända som oberoende integrationspartner med fokus på Microsofts- och Googles ekosystem. Samtidigt vill vi hålla er ajour kring nyheter och bjuder därför regelbundet in till värdeskapande webinar. Nu har det blivit dags för InfoMentor att presentera ny integration till Microsoft Teams den 24e November klockan 13.00.

InfoMentors Teamsintegration

Klas Lilja från InfoMentor kommer att visa och förklara integrationen mot Microsoft generellt, men med mest fokus på den senaste integrationen mot Teams. InfoMentors integration mot Microsoft är sömlös, vilket innebär att gränsen mellan InfoMentor och Microsoft suddas ut och det upplevs som ett system. I korthet innebär integrationen mot Microsoft att användaren via InfoMentor för tillgång till inloggning med single sign-on, kalender med synk på båda hållen, e-post, OneDrive i planering och uppgifter, samt koppling till uppgifter i Teams via InfoMentor med möjlighet att bedöma dessa mot kriterier eller annat bedömningsunderlag.

Vi kommer även visa på hur du kan koppla dig till Infomentor via vår integrationsmotor FlowSync, oberoende av elevadmin.

Anmälan till Webinar den 24e november klockan 13.00 sker via denna länk.

Läs mer om vårt Microsofterbjudande.

Läs mer om InfoMentor.